Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Şubat 09, 2012, 07:06:58 ÖÖ
Duyurular:
+  Forum Sporfitness.Com
|-+  Forum.SporFitness
| |-+  Spor & Sağlık
| | |-+  Düz Sehpada Çakı Hareketinde Bel Uyuşması
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Düz Sehpada Çakı Hareketinde Bel Uyuşması  (Okunma Sayısı 911 defa)
caldion
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 19, 2009, 10:50:26 ÖÖ »

Ben fitness sporuna başlayalı 1 hafta kadar oldu 3 kere salona gittim daha. Fakat programımda olan çakı hareketini yaparken belimde uyuşa oluyor. Salondaki hocam doktora gitmemi soyledi.. Gittim ve doktor agrı kesici ve kas gevsetici verdi. 3 hafta spor yapmamalıymışım. Ne alakası var hiç anlamadım. Sadece o hareketimi dedim hayır spor dedi.  Doktor eliyle kontrol etti bikaç hareket yaptırıp agrı olup olmadıgını sordu. Bende agrı falan yok başka hç bir hareketimdede sıkıntı yok ters mekik olsun crunch olsun onları rahatlıkla yapıorum fakat çakı hareketinde ilk seferden beri uyuşma oldugu için korkumdan o hareketi atlıorum. Sizin bir tahmininiz yada öneriniz olabilirmiydi acaba?
     Ayrıca başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum. Bir film falan çekilebilir. Vesvese yapmadan rahatça spor yapılabilir o zaman.

Teşekkürler..  Smiley
totiş
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2009, 17:43:09 ÖS »

bence mr çektirmelisin, kas ve sinirlerde meydana gelen sakatlanmalar röntgende gözükmez, bence baska doktora gidip mr yada tomografi çektirmelisiniz.
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.163 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu