Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Şubat 09, 2012, 06:58:18 ÖÖ
Duyurular:
+  Forum Sporfitness.Com
|-+  Forum.SporFitness
| |-+  Kardiyo Egzersizleri
| | |-+  Ağırlıktan önce ve sonra kardiyo
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Ağırlıktan önce ve sonra kardiyo  (Okunma Sayısı 1032 defa)
coolboss
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Ağustos 06, 2009, 11:12:16 ÖÖ »

arkadaşlar, ben agırlık antremanından önce 6-7 dk. koşu ve bazende antrenmandan sonra 15 dakikalık kürek, bisiklet yada koşu olarak kardiyo çalışması yapıyorum, bazende bırgun surf 30-40 dakkalık koşu yapıyorum, bence doğru sizce
hector23
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 28, 2009, 14:47:06 ÖS »

site içi bilgilerde hocalarımız bu konuya değindi zaten .çalışmadan önce yaptığın doğru 6 - 7 dk koşu .bisklet. veya kürek . ama antrenmandan sonra kardiyo yapacaksan en fazla 15 dk.boş günlerde çalışmak bence daha mantıklı ama
sharktr
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 10, 2010, 19:50:54 ÖS »

site içi bilgilerde hocalarımız bu konuya değindi zaten .çalışmadan önce yaptığın doğru 6 - 7 dk koşu .bisklet. veya kürek . ama antrenmandan sonra kardiyo yapacaksan en fazla 15 dk.boş günlerde çalışmak bence daha mantıklı ama

bencede boş günlerde kardiyo çalışmalısın ama ağırlık egzersizinden sonra kısa bir koşu hafif ama biraz rahatlata bilir seni örneğin ben 5 dakika boyunca 1 dakika hızlı 2 dakika yavaş tempo yapıyorum tavsiye ederim
Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.184 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu