Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Şubat 09, 2012, 06:50:55 ÖÖ
Duyurular:
+  Forum Sporfitness.Com
|-+  Forum.SporFitness
| |-+  Beslenme
| | |-+  cla,l-carnitine
« önceki sonraki »
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: cla,l-carnitine  (Okunma Sayısı 2666 defa)
pulcet
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 16, 2008, 11:34:00 ÖÖ »

merhabalar,
cla,l-carnitine,creatine ve amino acid'leri gunluk hangi dozlarda tuketmeliyiz?ve bunların kombıne olarak kullanımında dıkkat etmemız gerekenler nelerdır?yanı bu preparatları hangı sıra ıle hangı dozda ve ne kadar sure ıle kullanmalıyız?konu ıle ılgılı bılgısı olan arkadaslarım aydınlatırsa sevınırım...
coolboss
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2008, 23:15:52 ÖS »

selam, l-carnitin bılıyosun yağ yakıcıdır, fazla kılon varsa yagşarı nerjıye cevırmede ve yakmada etkılıdır, en fazla 2 ay kullanmanı tavısye ederım,sonra 4-5 aylıkara vermek gereklı,
carnıten ıse guc ve enerji vererek, atrenman sırasında daha uzun surelı ve agırlıkta egzerıs zyapmanı saglar, ertesı gunkude yorgunlugunu azaltır, onuda aralıklı kullanman gereklı 2 ay kullanım,2 ay ara gıbı, sıtede yakında senın dedıklerın hhakında ayrıntılı makale yer alacak, ayrıca satış sıtesındede urunlere ulaşıp bılgı alabıleceksın haftaya,
mertkoc
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 22, 2008, 18:31:36 ÖS »

dostum , ben 178 boyunda 69 kiloyum, kilo almak istiyorum, ama su an spor salonuna gıtme fırsatım yok. sadece kilo almak istiyorum. iştahımiyi olmasına ragmen , yemek yememe ragmen olmuyor. sorum , bu karbonhidrat destekli ürünlerle ilgili. sadece  bu urunlerı kullanarak spor ytapmadan kilo alabilirmiyim? zararı olurmu.  ve bu konuda en guvenebılecegım urun hangi marka olur?  teşekkürler.
coolboss
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 26, 2008, 10:22:17 ÖÖ »

mertkoc spor yapmadan karbonhidrat tozu kullanabilrisin, ama bu sefer alacağın kılolar dırek yağlama seklınde olur, yanı orantılı ve kas agırlıklı kılo alamazsın. senın derdın kılo alayımda nasıl alırsam alayımsa sorun yok yanı:) ılla salona gıtmek zorunda degılsın tabıı koşu, yuzme , bıızklete bınsen bıle, hıc yoktan ıyıdır. bu sıtenın satış kısmındakı optimum veya weiderınkını tavsıye ederıms, benım yeğen kullandı optımumu 3 kılo aldı yanii
gcakay
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 23, 2009, 22:56:54 ÖS »

Kilo almak isteyenler bilinçsiz bir şekilde kilo alma programı uygulamadan önce zayıflığın sebeplerini tespit etmeli ve ona yönelik tedavi yaptırmalıdırlar. Kilo vermek kadar kilo almak ta birçok insanın özlem duyduğu ama çoğu kez başaramadığı bir durumdur. Bunun sebeplerinden biri de kilo alma sorunu yaşayanların zayıflığın nedenlerini araştırmadan  bilinçsizce giriştikleri kilo almaya yönelik çabalarıdır.

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır 
« önceki sonraki »
Gitmek istediğiniz yer:  
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.185 Saniyede 18 Sorgu ile Oluşturuldu